English version
 
 
Nedelja, 21.01.2018.
Broj posjeta: 2423724
  Novosti | Tenderi, konkursi i dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Novosti opširnije

14.12.2017. / ZAHTJEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU MALE VRIJEDNOSTI - NABAVKA JEDNOG TERENSKOG MOTORNOG VOZILA PO SISTEMU "STARO ZA NOVO"

Predmet javne nabavke je nabavka jednog terenskog motornog vozila po sistemu "staro za novo".


Dokumentacija je dostupna na linku ---> TENDERI I KONKURSI
 

 

Novosti

10.01.2018.
OBAVJEŠTENJE O ISHODU POSTUPKA NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI

Predmet javne nabavke je nabavka jednog terenskog motornog vozila po sistemu "staro za novo", po specifikacijama iz zahtjeva za dostavljanje ponuda.

13.12.2017.
UGOVOR O NABAVCI USLUGA SJEČE, IZVOZA IZ ODJELJENJA I SORTIRANJE DRVNIH SORTIMENATA NA ŠUMSKI LAGER ZA ODJELJENJE 74a, G.J. "DONJI ŠARANCI", P.J. ŽABLJAK

Ugovorene strane:

1) MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA - UPRAVA ZA ŠUME, koga zastupa ministar, mr. Milutin Simović - NARUČILAC.

2) "DOO "ZELENO BORJE"- Pljevlja, koga zastupa izvršni direktor nosioca zajedničke ponude Miroslav Mrdak - IZVOĐAČ.

07.12.2017.
UGOVOR O NABAVCI GORIVA (Partija III)

Ugovorene strane:

1) MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA - UPRAVA ZA ŠUME, koga zastupa ministar, mr. Milutin Simović - NARUČILAC.

2) "JUGOPETROL AD"- Podgorica, koga zastupa izvršni direktor Antonios Semelides - IZVRŠILAC.

29.11.2017.
POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANJU ZA AUKCIJSKU PRODAJU DRVETA U DUBEĆEM STANJU SA TRASE ŽIČARE I SKI STAZE SKIJALIŠTA „KOLAŠIN 1600“

Predmet aukcije je drvo u dubećem stanju na trasi žičare i ski staze skijališta “Kolašin 1600”, područna jedinica Kolašin u količini datoj u tabeli.

28.11.2017.
POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANJU ZA AUKCIJSKU PRODAJU DRVNIH SORTIMENATA SA TRASE PUTA “JAVORJE-DIO” PODRUČNA JEDINICA PLAV

Predmet aukcije je prodaja drvnih sortimenata dobijenih sječom stabala na trasi puta “Javorje-Dio”, područna jedinica Plav, kako stoji u tabeli.

Arhiva vijesti


Uprava za šume 2008.