English version
 
 
Srijeda, 22.09.2021.
Broj posjeta: 4652796
  Novosti | Tenderi-Konkursi-Ugovori-Odluke | Dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Vijesti

 20.09.2021. - UGOVORI O IZRADI PROGRAMA GAZDOVANJA ŠUMAMA ZA GAZDINSKE JEDINICE PO PODRUČNIM JEDINICAMA
Zaključen između: 1) UPRAVA ZA ŠUME, koju zastupa direktor, Branko Janković - NARUČILAC. 2) AD "INSTITUT ZA ŠUMARSTVO" - Podgorica i DOO "TAXUS FOREST PROJECT"- Pljevlja, koju zastupaju izvršni direktori, Slaviša Lučić i Ilija Krejović - PONUĐAČ.
/ Cijela vijest >>

 09.09.2021. - Odluka o dodjeli prava na komercijalno korišćenje nedrvnih šumskih proizvoda u šumama i na šumskom zemljištu u državnoj svojini za 2021. godinu (PRILOG)
Dodjeljuje se pravo na komercijalno korišćenje nedrvnih šumskih proizvoda (cvjetovi, sjeme, plodovi, smola, četine, lišće šumskog drveća i grmlje, trava, mahovina, paprat, šušanj, treset i humus, ljekovito, aromatično i jestivo bilje, šumsko voće i gljive) u šumama i na šumskom zemljištu u državnoj svojini za 2021. godinu pravnim licima, registrovanim za otkup nedrvnih šumskih proizvoda u Centralnom registru privrednih subjekata, koji su se prijavili na javni oglas, koji je raspisala Uprava za šume.
/ Cijela vijest >>

 08.09.2021. - REAGOVANJE (Foto)
Povodom saopštenja mještana sela Vidre, objavljenog u brojnim medijima, kao i email-a Fondacije Banka hrane Crne Gore, proslijeđenog brojnim adresama, a sada i najnovijeg i svakako najupečatljivijeg saopštenja gospodina Mitrovića iz NVO „Breznica“, a sve u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti, zbog netačnih tvrdnji kako potpisnika pomenutog saopštenja, tako i neumjesnih komentara gospodina Mitrovića u vezi sječe šuma na brdu Gosteč, Uprava za šume Crne Gore, Područna jedinica Pljevlja, kako je i najavila, daje sljedeće reagovanje.
/ Cijela vijest >>

 01.09.2021. - SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Napadnut još jedan šumar
/ Cijela vijest >>

 01.09.2021. - REAGOVANJE
Povodom saopštenja mještana sela Vidre, objavljenog u brojnim medijima, kao i email-a Fondacije Banka hrane Crne Gore, proslijeđenog brojnim adresama, a sve u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti, zbog netačnih tvrdnji potpisnika pomenutog saopštenja, Uprava za šume Crne Gore, Područna jedinica Pljevlja daje sljedeće reagovanje
/ Cijela vijest >>

 31.08.2021. - Odluke u postupku po Javnom pozivu 1 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, za 2021. godinu (PRILOG)
Odluke u postupku po Javnom pozivu 1 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, za mala preduzeća iz oblasti šumarstva i drvoprerade do 15 radnika, za 2021. godinu.
/ Cijela vijest >>

 30.08.2021. - REAGOVANJE (Foto)
Povodom teksta objavljenog u dnevnim novinama „Dan“ od 26. avgusta 2021. godine, pod naslovom „ Požarima prikrivaju bespravnu sječu šume“, a sve u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti, Uprava za šume Crne Gore daje sljedeće reagovanje.
/ Cijela vijest >>

 23.08.2021. - OBAVJEŠTENJE - RASPORED JAVNOG OTVARANJA PONUDA
Učesnicima Javnog poziva 2 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju za 2021. godinu.
/ Cijela vijest >>

 22.08.2021. - Odluke u postupku po Javnom pozivu 2 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, za 2021. godinu (PRILOG)
Odluke u postupku po Javnom pozivu 2 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju za 2021. godinu.
/ Cijela vijest >>

 18.08.2021. - REAGOVANJE NA TEKST (Foto)
Povodom teksta objavljenog na portalu dnevnih novina „Dan“ od 15.08.2021. godine, pod naslovom „Drvoprerađivači iz Plava traže poništenje tendera o dodjeli koncesija“, a odmah nakon toga i teksta objavljenog u istim dnevnim novinama „Dan“ od 18. avgusta 2021. godine, pod naslovom „ Stijović ide stopama Ivanovića i Simovića“, a sve u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti, Uprava za šume Crne Gore daje sljedeće reagovanje.
/ Cijela vijest >>

Prethodni  Sledeći 

 

Uprava za šume 2008.