English version
 
 
Nedelja, 21.01.2018.
Broj posjeta: 2423724
  Novosti | Tenderi, konkursi i dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Novosti opširnije

13.12.2017. / UGOVOR O NABAVCI USLUGA SJEČE, IZVOZA IZ ODJELJENJA I SORTIRANJE DRVNIH SORTIMENATA NA ŠUMSKI LAGER ZA ODJELJENJE 74a, G.J. "DONJI ŠARANCI", P.J. ŽABLJAK

Ugovorene strane:

1) MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA - UPRAVA ZA ŠUME, koga zastupa ministar, mr. Milutin Simović - NARUČILAC.

2) "DOO "ZELENO BORJE"- Pljevlja, koga zastupa izvršni direktor nosioca zajedničke ponude Miroslav Mrdak - IZVOĐAČ.


Dokumentacija je dostupna na linku ---> UGOVORI
 

 

Novosti

10.01.2018.
OBAVJEŠTENJE O ISHODU POSTUPKA NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI

Predmet javne nabavke je nabavka jednog terenskog motornog vozila po sistemu "staro za novo", po specifikacijama iz zahtjeva za dostavljanje ponuda.

14.12.2017.
ZAHTJEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU MALE VRIJEDNOSTI - NABAVKA JEDNOG TERENSKOG MOTORNOG VOZILA PO SISTEMU "STARO ZA NOVO"

Predmet javne nabavke je nabavka jednog terenskog motornog vozila po sistemu "staro za novo"

07.12.2017.
UGOVOR O NABAVCI GORIVA (Partija III)

Ugovorene strane:

1) MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA - UPRAVA ZA ŠUME, koga zastupa ministar, mr. Milutin Simović - NARUČILAC.

2) "JUGOPETROL AD"- Podgorica, koga zastupa izvršni direktor Antonios Semelides - IZVRŠILAC.

29.11.2017.
POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANJU ZA AUKCIJSKU PRODAJU DRVETA U DUBEĆEM STANJU SA TRASE ŽIČARE I SKI STAZE SKIJALIŠTA „KOLAŠIN 1600“

Predmet aukcije je drvo u dubećem stanju na trasi žičare i ski staze skijališta “Kolašin 1600”, područna jedinica Kolašin u količini datoj u tabeli.

28.11.2017.
POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANJU ZA AUKCIJSKU PRODAJU DRVNIH SORTIMENATA SA TRASE PUTA “JAVORJE-DIO” PODRUČNA JEDINICA PLAV

Predmet aukcije je prodaja drvnih sortimenata dobijenih sječom stabala na trasi puta “Javorje-Dio”, područna jedinica Plav, kako stoji u tabeli.

Arhiva vijesti


Uprava za šume 2008.