English version
 
 
Nedelja, 23.06.2024.
Broj posjeta: 5238838
  Novosti | Tenderi-Konkursi-Ugovori-Odluke | Dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Novosti opširnije

04.11.2023. / POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANJU ZA AUKCIJSKU PRODAJU DRVETA U DUBEĆEM STANJU (SANITARNA SJEČA U 2023. GODINI)

Objavljen poziv za sanitarne sječe

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima obavještava svu zainteresovanu javnost da je objavljen Poziv za učešće na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju (sanitarna sječa u 2023. godini).

Predmet aukcije je prodaja drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa u 2023. godini u Područnim jedinicama Berane, Nikšić, Petnjica, Kolašin, Plav, Žabljak, Gusinje, Pljevlja, Mojkovac i Rožaje, po odjeljenjima, vrstama, količini i početnim cijenama, koje su istaknute u tabelama poziva, objavljenog na sajtu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Naime, predmet prodaje u okviru ovog poziva biće ukupno 73 odjeljenja, ukupne doznačene bruto drvne zapremine 22. 667 mł.

Pravo da učestvuje na javnom nadmetanju imaju sva pravna lica koja uplate depozit u iznosu od 20 % od početne cijene koštanja drvnih sortimenata, navedene u tabeli poziva i prijave se za učešće. Osim uplate depozita i prijave pravna lica moraju da ispunjavaju druge opšte i ostale uslove, koji su precizno navedeni u tekstu poziva.

Uplata novčanog depozita će se vršiti u blagajni Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Pljevlja, svakog radnog dana do 17.11.2023. godine, do 09:00h, o čemu će se izdati dokaz o izvršenoj uplati (potvrda). Prijava za učešće na javnom nadmetanju i dokaz o uplati depozita dostavlja se neposredno na arhivu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Pljevlja, najkasnije do 17.11.2023 godine do 09:30 h. Obrazac prijave za učešće na javnom nadmetanju može se preuzeti u Upravi za gazdovanje šumama i lovištima Pljevlja, svakog radnog dana od 08-14h, kao i na sajtu www.upravazasume.me .

Prodaja drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa za 2023. godinu, vršiće se po odjeljenjima javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Uprave za gazdovanje šumama I lovištima-Pljevlja, dana 17.11.2023. godine, sa početkom u 10:00 h.

Registracija učesnika će se vršiti u prostorijama gdje se obavlja aukcija, najkasnije 30 minuta prije početka održavanja javnog nadmetanja. Nepotpune i neblagovremene prijave se neće razmatrati odnosno registrovati.

Ovim putem Uprava za gazdovanje šumama i lovištima poziva sva zainteresovana pravna lica da se u roku prijave na Poziv za učešće na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju (sanitarna sječa u 2023. godini).


Poziv za učešće na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju (sanitarna sječa u 2023. godini) možete preuzeti na linku: OVDJE


Prijava za učešće na aukciji dostupna je na sledećem linku --> PRIJAVA
Uprava za gazdovanje šumama i lovištima

 

 

Novosti

23.06.2024.
IZJAVA ZA JAVNOST (Foto)


Rajković: Pozivamo građane kojima je potreban ogrijev da ga nabave po povoljnoj cijeni.21.06.2024.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST (Foto)


Otkrivena bespravna građa na pilani u Mojkovcu.20.06.2024.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST SINDIKATA UPRAVE (Foto)


Sindikat Uprave: Apelujemo na ministra Jokovića da zaštiti zaposlene Uprave od zlih namjera pojedinaca iz njegovog ministarstva.


19.06.2024.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST (Foto)


Sastanak Radovića i Rajkovića: Dogovorene pojačane zajedničke aktivnosti u borbi protiv bespravnih sječa.18.06.2024.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST (Foto)


Udruženje šumarstva Gornje Austrije i Salzburga: Impresionirani smo očuvanošću i biodiverzitetom crnogorskih šuma.--> ARHIVA VIJESTI (od 2008. - do danas)


Uprava za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore - 2008.